De Trimsalon Wonderful4dogs is gevestigd in een kleinschalig pand in onze achtertuin aan de Heibeekstraat te Geldrop.


De trimsalon heeft een trimtafel, die in hoogte verstelbaar is. Zo kan ik uw hond op de juiste hoogte behandelen. de trimsalon beschikt over een eigen warmwatervoorziening. Op de foto hieronder ziet u een groot bad waar alle honden in worden gewassen. Dit bad is groot genoeg voor alle soorten honden die hier over de vloer komen. Er hangt tevens een airco in de trimsalon zodat als het in de zomer warm weer is de hond in een comfortabele temperatuur wordt behandeld. In de winter kunnen we de ruimte ook heerlijk verwarmen.


Een trimbeurt duurt soms best lang en dan kan het fijn zijn als je tussen de behandeling door even kan snuffelen en je benen kan strekken. Voor iedere hond wordt de tijd genomen in een ontspannen en rustige sfeer. Wij spreken met je af hoe laat je hond klaar is om opgehaald te worden of we geven je een belletje. Zo hoeft je hond niet onnodig lang te wachten.

Wanneer je hond voor het eerst naar de trimsalon gaat is dat best spannend. We leggen je precies uit wat we gaan doen zodat je weet wat er gaat gebeuren. Je hond is in goede handen, maar je wilt er liever toch even bijblijven? Dat geen probleem!

 

Wij streven er naar niet meer dan maximaal 2 honden (van dezelfde eigenaar) tegelijk in de trimsalon te hebben. Voor de rust en veiligheid van je hond zorgen wij er altijd voor dat de honden die aanwezig zijn niet met elkaar in contact komen. Indien er even gewacht moet worden krijgen ze hun eigen, rustige, plek waar ze niet gestoord kunnen worden door eventuele andere honden. Wanneer u uw hond, door omstandigheden, pas later kunt ophalen, laten wij uw hond graag uit. Tevens staat er altijd een bak schoon drinkwater klaar en krijgt uw hond af en toe een lekker snoepje.

 

Persoonlijk hecht ik veel waarde aan hygiëne. Vandaar dat we van alle materialen meerdere aantallen hebben en deze materialen na gebruik worden schoongemaakt en ontsmet met desinfecterende alcohol, zodat er altijd met schoon trimgereedschap gewerkt wordt. Eveneens wordt de trimsalon na iedere werkdag grondig ontsmet en gereinigd, zodat uw hond altijd in een hygiënische en schone omgeving wordt behandeld.