Hallo ik ben Linda van Berkel,

Sinds 2002 hebben wij Golden Retrievers. Met onze honden gaan we vaak naar tentoonstellingen zowel in binnen- als buitenland. Voor deze tentoonstellingen moeten de honden er goed show klaar uitzien. Daarom lieten wij dit altijd door een ervaren Golden Retriever trimmer verzorgen. Alleen hoe meer honden je krijgt hoe vaker je naar shows gaat en dus ook vaker naar een trimmer moet. Deze woonde niet om de hoek, dus besloot ik om het te leren. Na veel jaren zelf te trimmen kan ik toch wel aangegeven dat ik een ervaren Golden Retriever trimmer ben geworden. Mijn eigen honden en onze nakomelingen worden geregeld getrimd.


Nu ben ik van mijn hobby mijn beroep gaan maken en ben ik in september 2014 dan ook een opleiding gaan volgen om niet alleen de Golden Retrievers te kunnen trimmen.

Ik kan melden dat ik mijn theorie- en praktijk examens vanuit het Huisdier Kennis Instituut heb behaald en ik ben een officieel hondentrimmer. Daarnaast heb ik mijn eerste specialisatie certificaten binnen. Ik ben gecertificeerd in Labradoodle/Goldendoodle en gecertificeerd effileer- en kniptechnieken. In oktober 2015 Masterclass Spaniels, Setters en Retrievers gevolgd! In januari 2017 heb ik een Workshop Alle Rassen gevolgd, hier heb ik weer heel wat weetjes en tips ontvangen.

Natuurlijk blijf ik me verder specialiseren ik blijf zeker niet stil zitten!